Selectează o Pagină

Lesaffre

In anul 1853, familia Lesaffre a creat o fabrica de alcool din seminte, iar in anul 1872, la Marcq-en-Barœul (Lille) a infiintat o fabrica specializata in producerea drojdiei proaspete de panificatie.
Inca de la inceput, Lesaffre a considerat ca intreaga lume este o piata de desfacere. Pentru aceasta, specialistii firmei s-au pregatit pentru viitor si au creat structuri care le permit astazi sa vanda drojdie in mai mult de 130 de tari din intreaga lume.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.lesaffre.ro

Zeelandia

Numele Zeelandia reprezinta pentru domeniul ingredientelor de panificatie si cofetarie un simbol al traditiei si al calitatii produselor de origine olandeza. Incepand cu anul 1900, H. J. Doeleman punea bazele firmei Zeelandia, in nord-vestul Olandei, prin manufacturarea unor produse adresate industriei de panificatie. Aceasta activitate a cunoscut o dezvoltare continua, ajungand să plaseze Zeelandia in topul liderilor mondiali al acestor categorii de produse.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.zeelandia.ro

Purina

Furajele Purina ofera solutii de nutritie de calitate superioara pentru animalele din curtea dvs., indiferent de faza lor de crestere: pui de carne, gaini ouatoare, curci si curcani, rate, gaste, prepelite, fazani, struti, purcei, porci, scroafe, vitei, vaci, miei, oi, capre, iepuri si cai.
Produsele Purina (furaje, concentrate, premixuri, suplimente, aditivi etc.) sunt disponibile in toata tara, prin reteaua de distributie Purina si magazinele partenere.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.purinafuraje.ro